Sörös ajándék ötletek – mivel lepj meg egy sörrajongót?

Ha a családban vagy a baráti körben sörrajongónak keresel ajándékot, akkor nem kell tovább kutass, a legmenőbb élmény alapú sörös ajándékokat legfrissebb cikkünkben találod.

komló, mérleg, SIMA, sör, sörföző tanfolyam, workshop

Ajándék sörkedvelőknek

Mindenkinek akad a családban, rokonságban, vagy a baráti társaságában valaki, aki egyszerűen rajong a sörökért. Ez természetesen egy nagyon általános megfogalmazás, jellemzően férfiak az érintettek, de meglepően sok a hölgy is, akad fiatalabb érdeklődő, kísérletező típus, vagy középkorú, bevett söröket fogyasztó is. Van aki már feketeöves és kiigazodik a számtalan sörstílus kavalkádjában, és van aki csak fogyasztja az aranyló kedvenceit.


A sörös ajándékozott esetén a tárgyi ajándékok lehetősége viszonylag limitált, a sörválogatások, sörnyitók, sörkalendáriumok , söröskorsók ráadásul bármely hipermarket polcán is elérhetőek. Így ugyan örömet okoznak, de némileg mellőzik az egyediséget, az élményt. És miért nem járna egy sörkedvelőknek is élmény, humor, szórakozás?

 

sörkóstoló, falatkák, snack, sörkorcsolya,

Ajándékötletek egyenesen a Bp Beer Labtől

Nézzük csak, mit tudunk javasolni, ha maradandó sörös élmény alapú ajándékról van szó?

  • Sörkóstoló: Legkompaktabb, másfél órás programunk, melyben ízletes falatkák mellett 5 féle sörkülönlegességet kóstolunk. Szó esik a profi sörkóstolás mikéntjéről és a főbb sörtípusokról. A söröket egyenesen a sörfőző mutatja be, izgalmas bennfentes információk hangzanak el, melyekre érdemes figyelni, mivel a résztvevők a program végén egy kvíz keretein belül tesztelhetik frissen megszerzett habos tudásukat. 
  • Hobby sörfőző workshop: teljes délutános eseményeinken egy életre szóló új hobbit kínálunk tálcán. A résztvevők elsajátíthatják az otthoni sörfőzés alapjait, egy emlékezetes szombati délutánon. Megismerkedünk az alapanyagokkal, a szükséges eszközökkel, és meg is főzünk együtt egy házi sört. A program interaktív, és a szorgos főzés közben szó lesz sörtörténelemről, kiváló hazai söröket kóstolunk, és kiadós sörhöz passzoló főételt is tálalunk. A kvíz és az ahhoz tartozó nyeremények itt sem maradhatnak el, és nem lesz olyan sörös kérdés, melyet előadóink ne tudnának megválaszolni.
  • Sörvacsora: Kisebb csoportoknak javasoljuk ezt a programtípusunkat, mely igazi gasztronómiai élmény. A magyar kézműves sörök krémje találkozik a legínycsiklandozóbb bisztróételekkel. Keress bennünket, és egy egyedi ajánlat keretében összerakjuk családi vagy baráti társaságod estéjét. Sörben, nevetésben, újdonságokban és zamatos ételekben nem lesz hiány.

Akár 18. születésnapról, ballagásról, születésnapról, karácsonyról, vagy különösebb alkalom nélküli ajándékról van szó, minden sörkedvelőnek tudunk újat és izgalmasat mutatni,  tudást átadni és garantálni egy élménydús délutánt/estét.

Minden kínált programunk elérhető ajándékutalvány formájában, melyek 1 évig beválthatóak, ízléses designnal és személyre szabható üzenettel küldjük a megrendelés után csupán néhány órával.

sörök, hamburger, gasztro, sörkóstoló, craft sör