Csapatépítő ötletek, ha sok a sörkedvelő a cégnél

Alábbi cikkünkben megnézzük, hogyan kovácsolhatjátok össze a csapatot, egy ízletes, habos program keretében.

craft sör kóstoló, maláta, hamburger, gasztro

Hova menjünk csapatépítésre?

Minden évben komoly fejtörés, hogyan találjunk új, megfelelő csapatépítő programot. De mit is jelent, hogy megfelelő? A mi olvasatunkban, a kulcs a finom egyensúly a közösség összekovácsolása és az önfeledt szórakozás között van. Ha csak az elsőre koncentrálunk, akkor könnyen egy izzadságszagú, erőltetett program kerekedik ki az egészből, ami ellenkező hatást ér el, mint szeretnénk. Azonban ha csak a szórakozásra fókuszálunk, akkor csak egy egyszerű céges bulival is letudhatnánk az egészet, ami persze, összehozza az embereket, de nem ugyan az, mint közösen alkotni valamit, feladatokat megoldani, együtt elsajátítani új ismereteket.

Egy közös bowlingozással vagy az ezredik szabadulószobával szemben egy új kreatív csapatépítő ötletet kínálunk nektek, amibe ráadásul ti válogathatjátok bele az elemeket.

 

craftead, helyszín, craft beer, csülök, basic needs pale ale

Csapatépítő program ötletek egyenesen a Bp Beer Labtől

Ha csak egy laza, 1-2 órás ismeretterjesztő jó hangulatú programra vágytok, akkor a sörvacsoránkat vagy sörkóstólónkat javasoljuk. Mindkettő kíváló gasztro elemeket tartalmaz, a különbség abban rejlik csak, mennyire vagytok éhesek? A kimagasló minőségű sörök, a bennfentes infók garantáltak, a végén pedig egy izgalmas kvíz során mérhetitek össze a frissen megszerzett tudást, folyékony ajándékokat begyűjtve. Ha van bőven sörkedvelő a cégnél, akkor ezzel nem tudtok mellélőni.

 

Amennyiben komplexebb programra vágytok, a csapatépítő sörfőzésünk lesz a befutó. A kollégák a világ legősibb italának elkészítésének fortélyait sajátíthatják el, közben bennfentes infók hangzanak el, szó lesz sörtöriről, és a teljes program interaktív, a csapat együtt főzi meg a sört. Közben természetesen remek söröket kóstolunk, játszunk és a végén egy online kvízzel zárunk.

sörök, hamburger, gasztro, sörkóstoló, craft sör

Mikkel tudunk még feldobni bármilyen céges csapatépítőt?

  • Fotókon vagy videón örökítjük meg, ahogy arcátlanul jól érzitek magatokat
  • Ha szeretnétek ki is települünk hozzátok, ahova sörcsapot is biztosítunk
  • Saját fejlesztésű játékainkkal a legunottabb kollégát is bevonjuk
  • Egyedi címkés sörajándékkal lepjük meg a csapatot. Az ízt és a címkét is ti határozhatjátok meg, ha kell a grafikai tervezést is megoldjuk
  • Budapesti vagy vidéki helyszíneket is tudunk biztosítani, teljes cateringgel, akár szálláslehetőséggel is
  • Képzett előadóink tálcán kínálnak egy új hobbit, ami aztán a program után is összeköti majd a csapatot. 
Dávid és Rudi, sörfőző workshop, tanfolyam, sörföző workshop, jó hangulat, élmény

 

Legyen szó rövid, vagy tartalmasabb egész napos programról, külsős helyszínen, vagy ütős belvárosi bisztró partnerünknél, játékosabb vagy gasztronómiára kihegyezettebb délutánról, a legjobb csapatépítő ötletek a Bp Beer Lab kínálatában várnak. 

 

Keressétek kollégáinkat, és összedobjuk az eddigi legjobb csapatépítőtöket!