Élmény ajándékutalvány

Ajándékozz élményt!

Végre egy kreatív ajándék, amivel tényleg meglephetsz valakit, és őszinte mosolyt csalhatsz az arcára. 

Válaszd sörös élményalapú gasztro programjainkat a fa alá, szülinapra, névnapra, hozhatja a nyuszi, de egy szimpla kedden is bevágódhatsz a legjobb haverodnál.

Sörös ajándékok

Válaszd sörös élményalapú gasztro programjainkat, amelyek kiváló ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra. Két fő élményprogramot kínálunk

Sörkóstoló ajándékutalvány

A sörkóstoló ajándékutalvány kiváló lehetőség, hogy a megajándékozott megismerkedjen különféle sörök ízvilágával. Az esemény során szakértőnk vezetésével különleges söröket kóstolhattok, miközben érdekes információkat tudhattok meg a sörök történetéről és készítési módjáról.

Sörfőző tanfolyam ajándékutalvány

A hobbi sörfőző tanfolyam ajándékutalvány lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők maguk is kipróbálják a sörkészítés művészetét. A tanfolyam során megismerkedhettek a szükséges eszközökkel, alapanyagokkal és a sörfőzés lépéseivel. Ez egy remek élmény ajándékba, amely tanulási lehetőséget és szórakozást is nyújt egyben.

Ajándék Ötletek

Élményajándék férfiaknak

Az élmény ajándékutalvány ideális ajándék férfiaknak. Legyen szó karácsonyi ajándékról, születésnapi meglepetésről vagy akár névnapi ajándékról, az élmény ajándék mindig jó választás. Párodnak, édesapádnak, férjednek ajándékként kiváló választás!

Ajándék mindenkinek

Az élmény ajándékutalvány nem csak férfiaknak ideális, hanem bárkinek, aki szereti a különleges és emlékezetes élményeket. Legyen szó barátokról, családtagokról vagy kollégákról, az élményajándék mindig nagyszerű választás.

Hogyan működik az élmény ajándékutalvány?

Két külön ajándékutalvány közül választhatsz:

  1. Sörkóstoló ajándékutalvány: Ezt az utalványt a megajándékozott bármelyik sörkóstoló programunkra beválthatja. Az utalvánnyal a résztvevő maga választhatja ki a számára legmegfelelőbb időpontot és programot, így biztos lehetsz benne, hogy felejthetetlen élményben lesz része.
  2. Sörfőző tanfolyam ajándékutalvány: Ezzel az utalvánnyal a megajándékozott részt vehet egy hobbi sörfőző tanfolyamon, ahol megtanulhatja a sörkészítés alapjait. Az élményutalvány rugalmasan felhasználható, és lehetőséget ad arra, hogy a megajándékozott saját tempójában és érdeklődése szerint mélyedjen el a sörfőzés világában.

Ajándékozz élményt, és szerezz felejthetetlen pillanatokat szeretteidnek egy élmény ajándékutalvánnyal!